Tiroler Knödel Tris ..............................................................................................28,-- Tyrolski TRIS trzy rodzaje knedli: z serem, szpinakiem i borowikami Tiroler Leber ..............................................................................................28,-- Smażona wieprzowa wątróbka z ziemniakami, surówką i krążkami cebulowymi Jägersteak ..............................................................................................35,-- Stek wieprzowy z sosem grzybowym, ziemniakami i fasolką z boczkiem Kaspressknödel mit Sauerkraut ..............................................................................................24,-- Smażone knedle z trzema rodzajami sera i zasmażaną kapustą kiszoną Schweinehaxe mit Sauerkraut und Bratkartoffeln ..............................................................................................32,-- Pieczona golonka w ciemnym piwie z zasmażana kapustą kiszoną i ziemniakami Gegrillte Weißwurst mit Sauerkraut und Bratkartoffeln ..............................................................................................25,-- Grillowana biała kiełbasa z zasmażoną kapustą kiszoną i ziemniakami Tiroler Groestl ..............................................................................................32,-- Zapiekanka tyrolska z ziemniakami, mięsem, cebulką, jajkiem sadzonym i surówką Gegrilltes Rindersteak vom Filet oder Entrecôte ..............................................................................................56,-- / 48,-- Grillowany stek wołowy z polędwicy lub antrykot z fasolą, boczkiem i ziemniakami Kasspatzln ..............................................................................................24,-- Szpecle z trzema rodzajami sera i prażoną cebulką Schnitzel „Wiener Art” ..............................................................................................35,-- Sznycel po wiedeńsku z ziemniakami lub frytkami i surówką Cordon Bleu ..............................................................................................38,-- Cordon Bleu z ziemniakami lub frytkami i surówką Gebratener Zander mit Dillkartoffeln und Krautsalat ..............................................................................................35,-- Smażony sandacz z ziemniakami, koperkiem i surówką